SSRBKK 0001

“Seed to Feed” ดินเนอร์ 7 คอร์ส เมนูใหม่จากห้องอาหารดิแคนเตอร์, เดอะ เซนต์ รีจิส กรุงเทพฯ


เดอะ เซนต์ รีจิส กรุงเทพฯ และร้านอาหาร Haoma

ร่วมรังสรรค์เมนูคอนเซปต์ “Seed to Feed”

พบกับป๊อปอัพดินเนอร์ 7 คอร์สเมนู ด้วยวิธีการปรุงและวัตถุดิบแบบยั่งยืน

ในวันศุกร์ที่ 29 มีนาคม 2562 และวันเสาร์ที่ 30 มีนาคม 2562

ตั้งแต่เวลา 18.30 น. ณ ห้องอาหารดิแคนเตอร์

* English is below

โรงแรมเดอะ เซนต์ รีจิส กรุงเทพฯ นำเสนอ Seed to Feed กิจกรรมสร้างสรรค์งานศิลปะผ่านจานอาหารร่วมกันของ มร. คริสโตเฟอร์ มิลเลอร์ หัวหน้าเชฟ เดอะ เซนต์ รีจิส กรุงเทพฯ และเอ็กเซ็กคิวทีฟเชฟดีแพงเกอร์ คอสลา (Deepanker Khosla) หรือเชฟดีเค ร้านอาหาร Haoma (ฮา-โอ-มา)  สัมผัสประสบการณ์ใหม่ในรูปแบบ pop-up dinner เติมแต่งความคิดสร้างสรรค์ลงบนจานให้ได้ลิ้มลอง ณ ห้องอาหารดิแคนเตอร์ ในวันศุกร์ที่ 29 มีนาคม 2562 และวันเสาร์ที่ 30 มีนาคม 2562

ก่อนหน้านี้เชฟคริสโตเฟอร์และเชฟดีเค ได้เพาะเมล็ดร่วมกันและนำผลิตผลที่ปลูกรวมทั้งวัตถุดิบออร์แกนิกที่คัดสรรจากแหล่งที่ปลูกและเลี้ยงเองอย่างยั่งยืนที่สุดรวมทั้งจากฟาร์มที่ร้าน Haoma เพื่อสร้างความประหลาดใจในการนำเสนอ 7 คอร์สเมนูมื้อค่ำ ตกแต่งด้วยสีสันให้อารมณ์ที่มีชีวิตชีวา แตกต่างไปจากอาหารเพื่อสุขภาพรูปแบบเดิมๆ ณ ห้องอาหารดิแคนเตอร์

SSRBKK 0002

เชฟดีเคเป็นที่ยอมรับในเรื่องความยั่งยืนทางอาหาร นำเสนอคอนเซ็ปต์ของการรับประทานอาหารในฟาร์มใจกลางกรุงเทพฯ เป็นแห่งแรกที่ถูกพัฒนาฟาร์มภายในร้านอาหารโดยปลูกผัก ผลไม้และสมุนไพร ด้วยวิธีที่ต่างกัน ไม่ว่าจะปลูกแบบ Hydroponics, Aquaponics หรือดินออร์แกนิกภายใต้หลังคาเดียวกัน ส่วนผสมหลักทั้งหมดที่ Haoma เลือกใช้มีทั้งปลูกในพื้นที่สีเขียวภายใต้ร่มเงาของ Haoma หรือรวบรวมจากแหล่งชุมชนเกษตรกรรมในท้องถิ่นและซัพพลายเออร์อาหารทะเลเน้นเรื่องความยั่งยืน

เฉกเช่นสไตล์การปรุงอาหารของเชฟคริสโตเฟอร์ให้ความสำคัญกับการเลือกสรรและพิถีพิถันคัดสรรเป็นพิเศษเพื่อความสมบูรณ์แบบ จากแหล่งวัตถุดิบชั้นเลิศสู่จานอาหาร และตระหนักถึงคุณค่าทางโภชนาการอย่างชาญฉลาด เชฟคริสโตเฟอร์เป็นที่รู้จักอย่างแพร่หลายในกลุ่มนักชิม เขาได้รับรางวัลมากมายในด้านอาหารเพื่อสุขภาพที่ดีในสื่อสิ่งพิมพ์นานาชาติ

SSRBKK 0006
SSRBKK 0003
SSRBKK 0004
SSRBKK 0008

ห้องอาหารดิแคนเตอร์ ขอมอบความประทับใจแห่งมื้ออาหาร ร่วมรังสรรค์ 7 คอร์สเมนูมื้อค่ำสำหรับ ‘Seed to Feed’ โดยเชฟคริสและเชฟดีเค ด้วยราคาพิเศษ 2,500++บาทต่อท่าน

เมนูประกอบไปด้วยเมนูของคาวและของหวานหลากหลายรูปแบบ ความพิเศษของเมนูอาหารของ Haoma นั้นเชฟเลือกใช้วัตถุดิบต่างๆ ที่มีทั้งวัตถุดิบที่ปลูกเองและวัตถุดิบท้องถิ่นของไทยที่หาได้ ความแปลกใหม่ของเมนูต่างๆ ทั้งการเลือกใช้วัตถุดิบ เน้นรสชาติของวัตถุดิบให้เป็นไปตามธรรมชาติมากที่สุด นำเสนอกรรมวิธีการปรุงที่น่าสนใจ

CSRG 0002

สอบถามข้อมูลเพิ่มเติมและสำรองที่นั่ง กรุณาติดต่อ โทร 02 207 7777 หรืออีเมล์ fb.bangkok@stregishotels.com เยี่ยมชมเว็บไซต์ได้ที่ www.stregisbangkok.com และติดต่อเราผ่านช่องทางอื่นๆ ได้ที่ Facebook  Instagram และ Twitter

SEED TO FEED: POP-UP GASTRONOMIC COLLABORATIONS WITH HAOMA

PRESENTED BY THE ST. REGIS BANGKOK

Chef DK of Haoma joins hands with Executive Chef Christopher Miller

to celebrate culinary sustainability at Decanter on 29 – 30 March 2019

The St. Regis Bangkok presents a gastronomic collaboration between Chef DK (Deepanker Khosla) from Haoma and the hotel’s Executive Chef Christopher Miller with two pop-up dinners showcasing the two chefs’ passions for wholesome and creative cuisine. The exclusive fine dining events are hosted at Decanter on Friday, 29 March 2019 and Saturday, 30 March 2019.

Chef Christopher and Chef DK have previously planted seeds together, and for the seven-course dinners, they will craft the resulting produce, together with other ingredients from organic and sustainable sources – including from Haoma’s own urban farm – into stunning dishes that crush old stereotypes of what healthy cuisine means.

SSRBKK 0005

Chef DK is renowned for his sustainable approach to fine dining, having developed Bangkok`s first urban farm within a restaurant that grows fruits and vegetables in aquaponics, hydroponics and soil, all under the same roof. All of the core ingredients at Haoma are either grown in-house, or sourced from dedicated local farming communities and sustainable seafood suppliers.

Similarly, the cooking style of The St. Regis Bangkok’s Chef Christopher nurtures a deep respect for the thoughtful sourcing of ingredients and a keen awareness of intelligent nutrition. Among other accolades, he has won numerous awards for wellness cuisine in international publications.

Discover the sheer delight of healthy, sustainable dining, on 29 – 30 March 2019 at Decanter on the 12th floor of The St. Regis Bangkok, starting from 6:30pm onwards. As space is limited for these two exclusive evenings, advance reservations are recommended.

SSRBKK 0007

For further info and reservations, please call +66 2207 7777, e-mail fb.bangkok@stregis.com or visit www.stregisbangkok.com. Connect with St. Regis Bangkok on Facebook  Instagram and Twitter

SRG 0026

About The St. Regis Bangkok:

Located on the prestigious Rajadamri Road, in the heart of the city, The St. Regis Bangkok is situated in the heart of the city’s key commercial corridor, among worldwide corporate offices, magnificent high-end shopping and Lumpini Park. The St. Regis Bangkok offers 229 guest rooms, including 51 suites, The Owner’s Penthouse, 4-Bedroom residences and 53 residential units with the renowned St. Regis Butler Service offering unparalleled personal attention to every guest at any hour. Epicurean experiences abound at The St. Regis Bangkok with a wide range of dining venues and bars including VIU, which boasts a spectacular view; Jojo, for an authentic Italian culinary experience; The Lounge, for an intimate social gathering or business meeting; The Drawing Room, offering the celebrated afternoon tea; The St. Regis Bar and Decanter wine bar. Exquisite design, commanding views, meticulous attention to detail and uncompromising St. Regis services and amenities will ensure an exceptional stay at the most exclusive address in Bangkok.  For reservations and more information, please visit www.stregisbangkok.com. Connect with The St. Regis Bangkok on FacebookInstagram, and Twitter.

SRG 0063
SRG 0064
SRG 0027

About St. Regis Hotels & Resorts:

Combining classic sophistication with a modern sensibility, St. Regis is committed to delivering exceptional experiences at nearly 40 luxury hotels and resorts in the best addresses around the world. Since the opening of the first St. Regis hotel in New York City over a century ago by John Jacob Astor IV, the brand has remained committed to an uncompromising level of bespoke and anticipatory service for all of its guests, delivered flawlessly by signature St. Regis Butler Service. The ultra-luxury brand is set to expand its legacy to 50 hotels by 2018. For more information and new openings, visit stregis.com or follow TwitterInstagram and Facebook. St. Regis is proud to participate in the industry’s award-winning loyalty program, Starwood Preferred Guest®, in which members can link accounts with Marriott Rewards® and The Ritz-Carlton Rewards® for instant elite status matching and unlimited points transfer.

SRG 0036